Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/1/0/kunstkommunen.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812 Kari Rundberget | Kunstkommunen

 

KARI RUNDBERGET

 

.

Navn: Kari Rundberget
Adresse: Fagervikvegen 12, 2408 Elverum
Telefon: 452 90 757
E-post: kari.rundberget@hotmail.com
Facebook:    Kari Rundberget
Instagram: @rundbergetkari

Kari Rundberget slet ut sine første barnesko i Risberget. Etter hvert har hun slitt ut flere par, de fleste i Elverum, hvor hun har bodd i 32 år. Etter at hun lærte «touch» på handelskolen i 1978/79, ble det, så klart, til at man dro til Oslo for å ærbe! Skjønt det fikk henne til å innse at et år på videregående ikke var nok, og noe sa henne at tegning og dekorativ formgiving var hennes greie. Med helt nye bøker i sekken, pensler og palett satte hun seg på skolebenken igjen 1982.

Det ble etter hvert mange år, tegnelinje, dekoratølinje, grafiske fag, silketrykk og i læra med repro/foto. Så kom omskoleringsspøkelset – tok de to siste årene på handelsskolen og plusset på det som ble, «le grande finale» 1 år på Hamar lærerhøgskole. Ferdig!

Men stadig kom hun tilbake til det kreative, uansett hva hun jobbet med… Nå har hun fått sitt lille atelier, hvor hun kan dyrke sine store lidenskaper, tegning, maling og skriving! Hun har stor sans for farger og det abstrakte «nesten noe». Prøver å skape nysgjerrighet hos den som ser på bildene og vil at fargene skal treffe deg.

Kari maler mest med acryl, men også en del i olje. Tegner med blyant, kull, fargeblyanter, tusj, kulepenn, nær sagt alt hun har for hånd. Når det gjelder skriving, bruker hun fremdeles «touch»?. Skriver taler, dikter sanger og morer mange med ulike innlegg på facebook! Hun både maler og skriver på bestilling – hvis det kunne være av interesse.