Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/1/0/kunstkommunen.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812 Kari Edit Hafseng | Kunstkommunen

 

KARI EDIT HAFSENG

 

.

Navn: Kari Edit Hafseng
Adresse: Vestre Solørveg 10, 2260 Kirkenær
Telefon: 90959860
E-post: k-edi@online.no
Facebook: Kari Hafseng
Hjemmeside: www.karihafseng.com
Atelier: ”Atelier Loftet”, over kafèen ”Midt i Gata” langs Solørvegen, Kirkenær sentrum.

Kari Hafseng er født i 1949, utdannet psykiatrisk sykepleier og har i mer enn 40 år jobbet i psykiatrien – hovedsakelig med rus- og avhengighetsproblematikk. Nå er hun pensjonist og maler akvareller!

Hun maler både tradisjonell og eksperimentell akvarell. Hun ønsker å male alt som er vakkert, men har også en dragning mot det mer dramatiske og mørke. Først og fremst inspireres hun av mine indre fantasibilder som ofte har en humoristisk snert. Kull fra Sveagruva på Svalbard er hennes varemerke og er med på mange av bildene.

Kari har lært mye av akvarellmalerne Lars Holm, Lars Pehrson og Morten Gjul som hun har gått på kurs hos, og hun har fått personlig veiledning av Karin Keane.

I løpet av de siste årene har hun hatt utstillinger flere steder på Østlandet og akvarellkortene mine har i mange år blitt stilt ut og solgt på Galleri Svalbard i Longyearbyen. Kari har også illustrert tre diktsamlinger.