Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/1/0/kunstkommunen.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812 Jean-Louis Adorsen | Kunstkommunen

Jean-Louis Adorsen

.

Navn: Jean-Louis Adorsen
E-post: post@adorsen.no
Facebook: @adorsen
Instagram: @adorsen
Nettsider: http://adorsen.no  –  http://jean-louis.no  –  http://jean-louis.eu

Jean-Louis Adorsen har mer eller mindre på hobbybasis syslet med forskjellige kunstneriske uttrykksmidler siden 1968, da han fikk min første ukebladnovelle på trykk. Han har vekslet mellom å skrive, lage film og fotografere – fram til dags dato. Bl.a. er han fire ganger blitt norgesmester i ikke-profesjonell film, hvorav to filmer er vist på NRK TV. Videre har han sporadisk skrevet og solgt noveller og ukebladromaner. I 2013 begynte han å skrive en mer seriøs spenningsroman, «Høstmørke», som ble utgitt høsten 2017. Det siste tiåret har han også lagd og solgt bilder – fotos modifisert digitalt med spesiell programvare. De fleste av bildene hans er ganske naturalistiske, og ofte har han lagd bilder med motiver fra stedene hvor han har solgt dem. F.eks. hadde han i 2010 en utstilling på Smia Galleri på Vålerenga i Oslo med bilder fra Vålerenga, og de siste seks åra har han solgt bilder med motiv fra Langhus på Galleri Langhuset, Follos største årlige salgsutstilling.

Ved siden av dette har han fra 1971 jobbet i Schibsted-konsernet, hovedsakelig i Aftenposten, som typograf og senere som systemkonsulent, fram til han høsten 2013 ble førtidspensjonert og fikk mer tid til å sysle med bildeproduksjon og romanskriving.