Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/1/0/kunstkommunen.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812 Hege Edin | Kunstkommunen

 

Hege Edin

 

.

Navn: Hege Edin
Adresse: Bjergårdsvegen 230, 2436 Våler i Solør
Telefon: 92870086
E-post: edin.hege@gmail.com
Facebook: Hege Edin

Hege Edin er en dame i slutten av 50-årene som er nysgjerrig på livet, og hvordan hun kan uttrykke det kreative mangfoldet som hun rommer, som kunstnerisk uttrykk eller som levd liv.

Hun begynte å male Intuitive bilder i 2003 og har sin opplæring gjennom Vedic Art kurs og undervisning. Å male et maleri er som å gå på oppdagelsesreise i sine egne spontane linjer på lerretet. Og male frem et helhetlig uttrykk for det hun ser i linjene.
Hun planlegger ikke hva jeg skal male, velger format og farger som hun føler for der og da, og setter bare igang… Bildene males med akrylmaling på lerret, plater, papir mm.

Bildene får mange forskjellige uttrykksformer, men de underliggende temaene hun stadig er opptatt av er selve den skapende prosessen i alt liv, kommunikasjon i og med mennesker og natur, og de mange nivåene av levende liv. Ett uttrykk for dette er at bildene ofte har en gjennomskinnelighet, der de ulike lagene er synlige.

I 2004-2009 startet hun opp og var en del av kunstner-fellesskapet «Atelier Blått Blikk» på Dikemark i Asker. Der har hun jevnlig stilt ut og solgt bilder, og hun har holdt grunnkurs i Vedic Art.

Hege har nylig flyttet til Våler i Solør, og kan fortsatt holde kurs på forespørsel.

Motto: «Jeg vil se rett på livet!»