Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/1/0/kunstkommunen.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812 Elisabeth Stenseth | Kunstkommunen

Elisabeth Stenseth

.

Navn: Elisabeth Stenseth
Adresse: Risstubben 1, 0374 Oslo
Telefon: 97681109
E-post: art@elstenseth.com
Facebook: @elstenseth
Instagram: @elstenseth
Hjemmeside: elstenseth.com

Interessen for fotografi, bildebehandling, tegning og maling har utviklet seg til en livsstil. Det begynte med et lite kompaktkamera og en tidlig versjon av Photoshop mens Elisabeth gikk på barneskolen. Hun husker godt den dagen hun fikk mitt første speilreflekskamera, og følelsen av å vokse ut av det og igjen trenge et bedre verktøy.

I 2010 begynte hun å utforske ulike løsninger for webdesign. Det første målet var å kunne fremstille sine egne bilder på en god måte. Etter hvert begynte hun å bruke de kunnskapene til å sette opp nettsider for andre. Alle kundene hennes lærer meg noe nytt og utfordrer henne på sine måter. Det gjør henne motivert til å stadig tilnærme seg nye kunnskaper. Senere har hun begynt å ta oppdrag innen digitalisering, og arbeider både med scanning og avfotografering.

I 2014 begynte hun å ta tegnekurs fordi hun skulle studere landskapsarkitektur på Ås. Interessen for tegning – og senere maling – ble snart større enn studiene på NMBU. Våren 2018 bestemte hun seg for skifte kurs og satse på kunsten: med videreutvikling av firmaet hun allerede har begynt på, kunsthistorieutdannelse ved UiO og utvikling av sin egen kunst.

Elisabeth bruker speilreflekskamera, scanner, vannfarger, blyant, tegnepenn, akrylmaling, acrylic marker, promarker, pigma brush pen, kulepenn og Photoshop til å lage bildene sine. Nysgjerrighet og intuisjon er de viktigste verktøyene. Hun lar bildene bestemme hvordan de skal se ut. Motivene er for det meste abstrakte, men de hinter stadig mot det figurative.

Alle motivene er til salgs som kunsttrykk. I tillegg til trykk kommer Elisabeth til å selge egenproduserte kort under kunstfestivalen, og by på kake og kaffe til de besøkende.